معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل
انتخابات مجلس یازدهم

طرح استانی‌شدن انتخابات مجلس 98 به کجا رسید؟

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: در روزهای آینده با دعوت از مسئولان شورای نگهبان و وزارت کشور ایراداتی که به مصوبه انتخابات مجلس 98 وارد شده برطرف و برای بررسی مجدد در صحن علنی پارلمان به هیئت‌رئیسه پارلمان ارائه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 25
کد خبر: ۱۲۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس در این کمیسیون را تشریح کرد.

پروانه مافی عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به ایرادات شورای نگهبان به مصوبه مجلس درباره استانی شدن انتخابات، گفت: ایرادات 22گانه شورای نگهبان به مصوبه مجلس درباره اصلاح قانون انتخابات مجلس 98 به کمیسیون ارجاع شده است.

 

وی با بیان اینکه برای بررسی و رفع ایرادات شورای نگهبان کمیته‌ای در کمیسیون تشکیل شده است، ادامه داد: این‌که گفته می‌شود استانی شدن انتخابات مجلس یازدهم از دستور کار کمیسیون خارج شده نادرست است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: در روزهای آینده با دعوت از مسئولان شورای نگهبان و وزارت کشور ایراداتی که به مصوبه مجلس وارد شده برطرف و برای بررسی مجدد در صحن علنی پارلمان به هیئت‌رئیسه پارلمان ارائه خواهد شد.

 

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با ابراز اینکه اگر قانون اینکه 6 ماه پیش از برگزاری انتخابات باید قانون ابلاغ شده باشد پابرجا بماند، در صورت اصلاح قانون باز هم انتخابات 98 براساس قانون جدید برگزار نخواهد شد، اظهار داشت: البته برخی از نمایندگان به‌دنبال اصلاح این قانون هستند و تلاش دارند این فرصت 6ماهه را به 3 ماه تبدیل کنند تا احتمالاً پس از تصویب قانون جدید این قانون در انتخابات آتی اجرایی شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر