قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است
انتخابات مجلس یازدهم

طرح استانی‌شدن انتخابات مجلس 98 به کجا رسید؟

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: در روزهای آینده با دعوت از مسئولان شورای نگهبان و وزارت کشور ایراداتی که به مصوبه انتخابات مجلس 98 وارد شده برطرف و برای بررسی مجدد در صحن علنی پارلمان به هیئت‌رئیسه پارلمان ارائه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 25
کد خبر: ۱۲۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس در این کمیسیون را تشریح کرد.

پروانه مافی عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به ایرادات شورای نگهبان به مصوبه مجلس درباره استانی شدن انتخابات، گفت: ایرادات 22گانه شورای نگهبان به مصوبه مجلس درباره اصلاح قانون انتخابات مجلس 98 به کمیسیون ارجاع شده است.

 

وی با بیان اینکه برای بررسی و رفع ایرادات شورای نگهبان کمیته‌ای در کمیسیون تشکیل شده است، ادامه داد: این‌که گفته می‌شود استانی شدن انتخابات مجلس یازدهم از دستور کار کمیسیون خارج شده نادرست است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: در روزهای آینده با دعوت از مسئولان شورای نگهبان و وزارت کشور ایراداتی که به مصوبه مجلس وارد شده برطرف و برای بررسی مجدد در صحن علنی پارلمان به هیئت‌رئیسه پارلمان ارائه خواهد شد.

 

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با ابراز اینکه اگر قانون اینکه 6 ماه پیش از برگزاری انتخابات باید قانون ابلاغ شده باشد پابرجا بماند، در صورت اصلاح قانون باز هم انتخابات 98 براساس قانون جدید برگزار نخواهد شد، اظهار داشت: البته برخی از نمایندگان به‌دنبال اصلاح این قانون هستند و تلاش دارند این فرصت 6ماهه را به 3 ماه تبدیل کنند تا احتمالاً پس از تصویب قانون جدید این قانون در انتخابات آتی اجرایی شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر