ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم
انتخابات مجلس یازدهم

طرح استانی‌شدن انتخابات مجلس 98 به کجا رسید؟

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: در روزهای آینده با دعوت از مسئولان شورای نگهبان و وزارت کشور ایراداتی که به مصوبه انتخابات مجلس 98 وارد شده برطرف و برای بررسی مجدد در صحن علنی پارلمان به هیئت‌رئیسه پارلمان ارائه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 25
کد خبر: ۱۲۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس در این کمیسیون را تشریح کرد.

پروانه مافی عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به ایرادات شورای نگهبان به مصوبه مجلس درباره استانی شدن انتخابات، گفت: ایرادات 22گانه شورای نگهبان به مصوبه مجلس درباره اصلاح قانون انتخابات مجلس 98 به کمیسیون ارجاع شده است.

 

وی با بیان اینکه برای بررسی و رفع ایرادات شورای نگهبان کمیته‌ای در کمیسیون تشکیل شده است، ادامه داد: این‌که گفته می‌شود استانی شدن انتخابات مجلس یازدهم از دستور کار کمیسیون خارج شده نادرست است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: در روزهای آینده با دعوت از مسئولان شورای نگهبان و وزارت کشور ایراداتی که به مصوبه مجلس وارد شده برطرف و برای بررسی مجدد در صحن علنی پارلمان به هیئت‌رئیسه پارلمان ارائه خواهد شد.

 

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با ابراز اینکه اگر قانون اینکه 6 ماه پیش از برگزاری انتخابات باید قانون ابلاغ شده باشد پابرجا بماند، در صورت اصلاح قانون باز هم انتخابات 98 براساس قانون جدید برگزار نخواهد شد، اظهار داشت: البته برخی از نمایندگان به‌دنبال اصلاح این قانون هستند و تلاش دارند این فرصت 6ماهه را به 3 ماه تبدیل کنند تا احتمالاً پس از تصویب قانون جدید این قانون در انتخابات آتی اجرایی شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر